slovensko  |  english  |  deutsch  |  hrvatski   
+386 (1) 724-44-35

DURST - RHO 800

 

Digitalni tiskalnik Durst Rho 800 spada v skupino takoimenovanih flatbed tiskalnikov, ki omogočajo neposredni tisk na trde in mehke materiale. S tem se ne izognemo samo postopkom kot sta kaširanje in laminacija, ampak se po eni strani znižajo stroške produkcije in na drugi strani povečajo zmožnosti tiskanja na širok razpon različnih medijev. Poudariti je potrebno še dodatni opciji tiskalnika; tiskanje bele barve (barva za ozadje, samostojna barva) in lakiranje (večja barvna intenzivnost, sijaj efekti...).  

 

Tehnični podatki

 

Resolucija: do 600 dpi
Barve: - pigmentne UV-odporne (CMYK)
Tisk bele barva
Lakiranje 

Hitrost tiskanja: do 80 m²/h
Širina medija: max 205cm
Debelina medija: max 7 cm
Teža medija: max 70 kg/m²
Materiali: širok spekter fleksibilnih in trdih površin, npr.: lahke sendvič plošče (Kapa...), penjene PVC plošče (Forex, Komatex....), polikarbonatne plošče (Lexan...), plexi, PVC folije, aluminij, kartonaste plošče, plastika, papir, samolepilne folije, keramika, steklo, les, marmor in še veliko več.
Področja uporabe: prav tako je uporabnost teh medijev na številnih področjih za notranjo in zunanjo uporabo, npr.: sejemska grafika, dogodki, indoor/outdoor označevanje, POP/POS, notranja oprema, dekoracije, gledališčna in filmska scenografija, zunanje oglaševanje, gradbiščne označbe...

Izpolnite obrazec in dobili boste hitri odgovor na vaša vprašanja.


produkcija: Innovatif cookie